Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld*

Enhver samling af ure bør have et Bering Ultra Slim unisex ur. Dette tidsløse og minimalistiske ur er udstyret med en poleret rosaguld urkasse, sort mesh-lænke og sort urskive. Det er Berings hidtil fladeste ur, som kun måler 4,8 mm i højden. Dette ur er et must-have for enhver, der ønsker et professionelt udtryk. Præcisionsmekanismen i uret sikrer, at du altid har tid, mens det stilfulde design gør det til det perfekte valg til enhver begivenhed.

Bering 17039-166 Sort/Stål Ø39 mm
Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld*
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERING
EAN: 4894041207100
Varenummer (SKU): 6942301779850707 Kategori:

Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld*

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld* bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld* er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld* får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld* online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld* uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld*. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041207100