Tilbud

Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld**

Mød Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld. Dette flade ur fra Bering er designet til at komplimentere enhver stil og levere professionel udstråling. Uret har en rustfrit stålurkasse, sort mesh-lænke og sort urskive med rosaguld visere. Det er Berings fladeste ur, med en højde på kun 4,8 mm. Du kan nemt skifte mellem mesh-lænker og læderremme, alt efter hvilken stil du føler for. Bering Ultra Slim unisex ur er det professionelle valg, der komplementerer enhver stil.

DKK kr. 1.124,25
kr. 1.499,00
Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041207056 Varenummer (SKU): 6942301770363339 Kategori:

Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld**

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld** er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld** får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld** online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Bering Ultra Slim unisex ur i poleret rosaguld**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041207056