Bering Ultra Slim unisex ur i poleret sølv

Ultra tyndt unisex ur med urkasse af rustfrit stål, sølv mesh-lænke og sølv urskive. Uret fra Bering er det fladeste ud af deres sortiment med kun 4,8 mm høj. Det er muligt at skifte mellem mesh-lænker og læderremme til alle Bering ure. Vandtryk: 3 ATM: Uret tåler daglige udendørs aktiviteter som regn og vask af hænder.

DKK kr. 1.185,00
kr. 1.580,00
BERING 17031000
4
DKK kr. 1.399,00
Bering Ultra Slim unisex ur i poleret sølv
5
DKK kr. 1.479,00
Dameur Bering ULTRA SLIM
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041207049 Varenummer (SKU): 6942301770362046 Kategori:

Bering Ultra Slim unisex ur i poleret sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering Ultra Slim unisex ur i poleret sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bering Ultra Slim unisex ur i poleret sølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Bering Ultra Slim unisex ur i poleret sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Bering Ultra Slim unisex ur i poleret sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bering Ultra Slim unisex ur i poleret sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Bering Ultra Slim unisex ur i poleret sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041207049