Bering – Ultra Slim unisexur i poleret rosaguld med sort urskive 39 mm

Det klassiske unisexur fra Bering Time, Ultra Slim, er en elegant urmodel med et poleret rosaguld urhus, sort skive og matchende meshlænke. Det yderst slanke ur måler 39 mm i diameter og lænken er 18 mm bred. Med en højde på kun 4,8 mm er dette ur et af de tyndeste ure på markedet. Udformet i kvalitetsmaterialer og udført med et professionelt finish, er dette ur fra Bering Time det perfekte kombination af elegance og stil.

Bering - Ultra Slim unisexur i poleret rosaguld med sort urskive 39 mm
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERING
EAN: 4894041209678
Varenummer (SKU): 6942300745168216 Kategori:

Bering – Ultra Slim unisexur i poleret rosaguld med sort urskive 39 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering – Ultra Slim unisexur i poleret rosaguld med sort urskive 39 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Ultra Slim unisexur i poleret rosaguld med sort urskive 39 mm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Bering – Ultra Slim unisexur i poleret rosaguld med sort urskive 39 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bering – Ultra Slim unisexur i poleret rosaguld med sort urskive 39 mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bering – Ultra Slim unisexur i poleret rosaguld med sort urskive 39 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Bering – Ultra Slim unisexur i poleret rosaguld med sort urskive 39 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041209678