Black Sun SPECIAL K, SAMOA halskæde

SPECIAL K, SAMOA halskæde er en del af Mads Z kollektionen Black Sun som er designet til at skabe lækre, afslappede og cool smykker til både mænd og kvinder. Dette moderne halskæde er navngivet efter den berømte surfstrand Special K og har et hint af eksklusiv stil. Halskæden er lavet af et raffineret materiale for at give en luksuriøs følelse og er udstyret med et sort sol-pendant som giver et trendy og stilfuldt look. Bidrag til dit moderne look med dette smukke halskæde og bliv klar til at tage de kolde vinterdage med stil.

DKK kr. 695,00
Black Sun SPECIAL K, SAMOA halskæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads ZEAN: 5713169104438 Varenummer (SKU): 6942301770247565 Kategori:

Black Sun SPECIAL K, SAMOA halskæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Black Sun SPECIAL K, SAMOA halskæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Black Sun SPECIAL K, SAMOA halskæde er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Black Sun SPECIAL K, SAMOA halskæde får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Black Sun SPECIAL K, SAMOA halskæde online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Black Sun SPECIAL K, SAMOA halskæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Black Sun SPECIAL K, SAMOA halskæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713169104438