Tilbud

Blomdahl – Brilliance Horseshoe light rose Ø 7 mm

Opdag de små og yndige Blomdahl – Brilliance Horseshoe øreringe i lyse rosa. Disse øreringe er lavet af gennemsigtig medicinsk plastik og smykkestenene er små rosa zirkoniaer. Øreringene har en diameter på Ø 07 mm. Du behøver ikke at bekymre dig om nikkelallergi da øreringene er lavet af medicinsk plastik og er derfor 100% nikkelfri. Se charmerende ud og skin i disse øreringe fra Blomdahl.

DKK kr. 269,10
kr. 299,00
Blomdahl - Brilliance Horseshoe light rose Ø 7 mm
5
DKK kr. 299,00
Blomdahl Brilliance Horseshoe Light Medicinsk Plastik Ørestikker med Swarovski Krystaller
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlomdahlEAN: 7330981512265 Varenummer (SKU): 6942301080716390 Kategori:

Blomdahl – Brilliance Horseshoe light rose Ø 7 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blomdahl – Brilliance Horseshoe light rose Ø 7 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Blomdahl – Brilliance Horseshoe light rose Ø 7 mm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Blomdahl – Brilliance Horseshoe light rose Ø 7 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Blomdahl – Brilliance Horseshoe light rose Ø 7 mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Blomdahl – Brilliance Horseshoe light rose Ø 7 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Blomdahl – Brilliance Horseshoe light rose Ø 7 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Blomdahl

EAN

7330981512265