Tilbud

Blomdahl – Øreringe Daisy Light Rose Amethyst Ø5 mm

Opdag Blomdahl’s Daisy Light Rose Amethyst Ø5 mm øreringe! Disse hud- og allergivenlige øreringe er lavet af medicinsk plastik, der er formet som en blomst og er prydet med lyserøde zirkonia og én amethyst i midten. Med en diameter på Ø5 mm er disse øreringe både smukke og sikre at bruge. De giver dig mulighed for at nyde den elegante design uden at skulle bekymre sig om allergi eller irritation. Blomdahl’s Daisy Light Rose Amethyst Ø5 mm øreringe er det perfekte valg for dig, der ønsker et smukt og allergivenligt smykke.

DKK kr. 135,00
Blomdahl Medical Plastic Daisy 5mm Amethyst
DKK kr. 179,10
kr. 199,00
Blomdahl - Øreringe Daisy Light Rose Amethyst Ø5 mm
5
DKK kr. 199,00
Blomdahl Daisy Light Rose Amthyst Medicinsk Plastik Øreringe
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlomdahlEAN: 7330981150269 Varenummer (SKU): 6942300097885462 Kategori:

Blomdahl – Øreringe Daisy Light Rose Amethyst Ø5 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Blomdahl – Øreringe Daisy Light Rose Amethyst Ø5 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Blomdahl – Øreringe Daisy Light Rose Amethyst Ø5 mm er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Blomdahl – Øreringe Daisy Light Rose Amethyst Ø5 mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Blomdahl – Øreringe Daisy Light Rose Amethyst Ø5 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Blomdahl – Øreringe Daisy Light Rose Amethyst Ø5 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Blomdahl – Øreringe Daisy Light Rose Amethyst Ø5 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

7330981150269