Blossom Copenhagen Ginkgo ring i forgyldt

Få et smukt look med Blossom Copenhagen Ginkgo Ring, designet af Vicki Zoé. Ringen er lavet i forgyldt sterling sølv og er udsmykket med to ginkgo blade trykt i toppen af ringen. Dette unikke og smukke smykke vil give dig et moderne look og er det perfekte valg, hvis du ønsker at tilføje et touch af stil og elegance til dit outfit. Ginkgo Ring fra Blossom Copenhagen vil være et fremragende tilføjelse til enhver garderobe.

DKK kr. 950,00
Gingko Forgyldt Sølv Øreringe fra Blossom Copenhagen
3
DKK kr. 950,00
Gingko Forgyldt Sølv Øreringe fra Blossom Copenhagen
5
DKK kr. 950,00
Gingko Forgyldt Sølv Øreringe fra Blossom Copenhagen
4.5
DKK kr. 950,00
kr. 950,00
Blossom Gingko Forgyldt Sølv Øreringe fra Copenhagen
DKK kr. 950,00
kr. 950,00
Blossom Copenhagen Gingko Forgyldt Sølv Øreringe
DKK kr. 1.050,00
Blossom Copenhagen Ginkgo ring i forgyldt
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007177983 Varenummer (SKU): 1030502012630977 Kategori:

Blossom Copenhagen Ginkgo ring i forgyldt

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blossom Copenhagen Ginkgo ring i forgyldt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Blossom Copenhagen Ginkgo ring i forgyldt er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Blossom Copenhagen Ginkgo ring i forgyldt får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Blossom Copenhagen Ginkgo ring i forgyldt online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Blossom Copenhagen Ginkgo ring i forgyldt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Blossom Copenhagen Ginkgo ring i forgyldt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007177983