Blossom Copenhagen ring i forgyldt med kugler og hjerte

Gå ikke glip af det smukke forgyldte ringe fra Blossom Copenhagen. Denne fingerring er lavet i guldbelagt sterling sølv og består af kugler hele vejen rundt og et mat hjerte på toppen. Det er perfekt til at give et touch af elegance og charme til enhver stil og er en fantastisk gave til nogen, du holder af. Dette forgyldte ringe vil være en klassiker til ethvert look og vil helt sikkert være en vinder blandt dine venner.

DKK kr. 525,00
Blossom Copenhagen ring i forgyldt med kugler og hjerte
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007113325 Varenummer (SKU): 1030502012347972 Kategori:

Blossom Copenhagen ring i forgyldt med kugler og hjerte

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Blossom Copenhagen ring i forgyldt med kugler og hjerte bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Blossom Copenhagen ring i forgyldt med kugler og hjerte er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Blossom Copenhagen ring i forgyldt med kugler og hjerte får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Blossom Copenhagen ring i forgyldt med kugler og hjerte online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Blossom Copenhagen ring i forgyldt med kugler og hjerte uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Blossom Copenhagen ring i forgyldt med kugler og hjerte. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007113325