Blossom forgyldt blomster ring bred model

Din stil vil blomstre med denne smukke Blossom forgyldte blomsterring. Den brede model har et dekorativt mønster af sammensatte blomster, der er håndforgyldt med høj kvalitet, sølvbelagt metal. Denne ring har også et luftigt hulmønster, der giver den ultimative æstetiske appel. Målene er 10,62 mm bred, hvilket gør det perfekt til både daglige og særlige lejligheder. En smuk Blossom forgyldt blomsterring vil være det perfekte supplement til din samling af smykker.

DKK kr. 1.100,00
Blossom forgyldt blomster ring bred model
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007058022 Varenummer (SKU): 1030502012344470 Kategori:

Blossom forgyldt blomster ring bred model

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blossom forgyldt blomster ring bred model bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Blossom forgyldt blomster ring bred model er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Blossom forgyldt blomster ring bred model får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Blossom forgyldt blomster ring bred model online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Blossom forgyldt blomster ring bred model uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Blossom forgyldt blomster ring bred model. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007058022