Blossom sølv armbånd rhod. hjerter mat blank 19 cm

Køb det smukke Blossom sølv armbånd med rhodinerende hjerter. Armbåndet har en mat overflade og er 19 cm. Det perfekte tilbehør til en festlig aften, eller brug på daglig basis. Armbåndet er et smukt stykke smykke, der vil glæde dig længe!

DKK kr. 1.975,00
Blossom sølv armbånd rhod. hjerter mat blank 19 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007070055 Varenummer (SKU): 1030500131279976 Kategori:

Blossom sølv armbånd rhod. hjerter mat blank 19 cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blossom sølv armbånd rhod. hjerter mat blank 19 cm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Blossom sølv armbånd rhod. hjerter mat blank 19 cm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Blossom sølv armbånd rhod. hjerter mat blank 19 cm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Blossom sølv armbånd rhod. hjerter mat blank 19 cm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Blossom sølv armbånd rhod. hjerter mat blank 19 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Blossom sølv armbånd rhod. hjerter mat blank 19 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Blossom

EAN

5713007070055