Tilbud

Børne halskæde i sølv m Pink flamingo vedhæng

Giv dit barn det perfekte look med denne stilfulde Børnehalskæde i sølv med Pink flamingo vedhæng. Designet af Noa kids Jewelry, er denne kæde fremstillet i rhodineret sølv og emalje, og har en længde på 38cm. Sættet inkluderer også matchende ørestikker, der afrunder det klassiske look. Denne elegante halskæde er den perfekte gave til ethvert barn for at give dem det perfekte look.

DKK kr. 202,50
kr. 225,00
Børne halskæde i sølv m Pink flamingo vedhæng
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008358677 Varenummer (SKU): 6942301805852374 Kategori:

Børne halskæde i sølv m Pink flamingo vedhæng

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Børne halskæde i sølv m Pink flamingo vedhæng bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Børne halskæde i sølv m Pink flamingo vedhæng er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Børne halskæde i sølv m Pink flamingo vedhæng får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Børne halskæde i sølv m Pink flamingo vedhæng online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Børne halskæde i sølv m Pink flamingo vedhæng uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Børne halskæde i sølv m Pink flamingo vedhæng. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008358677