Tilbud

Børne halskæde i sølv m sommerfugl vedhæng m pink zirkonia

Flot smykke til enhver prinsessepige! Dette halskædesæt er designet med et sølvfarvet kædesnor og et pink zirkonia sommerfuglede hængsel. Kæden er lavet af rhodineret sølv af høj kvalitet og har en justerbar længde på 38 + 5 cm. Det matchende sæt øreringe er også tilgængeligt. Det er det perfekte tilbehør til enhver festlig lejlighed!

DKK kr. 265,50
kr. 295,00
Børne halskæde i sølv m sommerfugl vedhæng m pink zirkonia
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008258274 Varenummer (SKU): 6942300151765211 Kategori:

Børne halskæde i sølv m sommerfugl vedhæng m pink zirkonia

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Børne halskæde i sølv m sommerfugl vedhæng m pink zirkonia bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Børne halskæde i sølv m sommerfugl vedhæng m pink zirkonia er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Børne halskæde i sølv m sommerfugl vedhæng m pink zirkonia får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Børne halskæde i sølv m sommerfugl vedhæng m pink zirkonia online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Børne halskæde i sølv m sommerfugl vedhæng m pink zirkonia uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Børne halskæde i sølv m sommerfugl vedhæng m pink zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008258274