Tilbud

Børne halskæde i sølv med enhjørning vedhæng

Giv dit barn et glitrende look med denne smukke børne halskæde i rhodineret sølv med en fantastisk enhjørning vedhæng. Den hvide enhjørning har pastelfarverne pink i man og hale, hvilket giver et charmerende udtryk. Halskæden har en glat og blank overflade, og er lavet af gennemtestede og ægte materialer, så det er sikkert for dit barn at bære. Der findes også matchende ørestikker til denne halskæde – perfekt til at fuldende looket. Giv dit barn den ekstra charme med denne smukke børne halskæde.

DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Børne halskæde i sølv med enhjørning vedhæng
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008344052 Varenummer (SKU): 6942300204149651 Kategori:

Børne halskæde i sølv med enhjørning vedhæng

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Børne halskæde i sølv med enhjørning vedhæng bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Børne halskæde i sølv med enhjørning vedhæng er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Børne halskæde i sølv med enhjørning vedhæng får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Børne halskæde i sølv med enhjørning vedhæng online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Børne halskæde i sølv med enhjørning vedhæng uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Børne halskæde i sølv med enhjørning vedhæng. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008344052