Tilbud

Børne hlaskæde i sølv med elefant vedhæng 6mm

Flot smykke til din lille søde pige. Børnehlaskæden er lavet af rhodineret sølv og har et sødt elefantvedhæng, der måler 6mm. Kæden er af høj kvalitet og har en længde på 38+5 cm. Der findes også matchende øreringe til denne halskæde som du kan købe til.

DKK kr. 175,50
kr. 195,00
Børne hlaskæde i sølv med elefant vedhæng 6mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008258335 Varenummer (SKU): 6942301651933885 Kategori:

Børne hlaskæde i sølv med elefant vedhæng 6mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Børne hlaskæde i sølv med elefant vedhæng 6mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Børne hlaskæde i sølv med elefant vedhæng 6mm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Børne hlaskæde i sølv med elefant vedhæng 6mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Børne hlaskæde i sølv med elefant vedhæng 6mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Børne hlaskæde i sølv med elefant vedhæng 6mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Børne hlaskæde i sølv med elefant vedhæng 6mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008258335