ByBiehl Family together 5 armbånd i sølv

Holder og symboliserer kærligheden mellem dig og dine kære. Armbåndet er lavet af et højkvalitets materiale; 925 sterling sølv og har en glat overflade. Dette smukke armbånd vil være den perfekte måde at udtrykke din kærlighed til familien på. Det vil være et smukt og varigt minde om familien og kærligheden mellem jer. ByBiehl Family together 5 armbånd i sølv er et unikt smykke, der vil holde familien tæt på hjertet.

DKK kr. 695,00
ByBiehl Family together 5 armbånd i sølv
5
DKK kr. 695,00
Together Family 5 Bracelet Silver
4
DKK kr. 695,00
Bybiehl - Together - Family armbånd (5) - Sølv
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehlEAN: 5712187220526 Varenummer (SKU): 1030500548228426 Kategori:

ByBiehl Family together 5 armbånd i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med ByBiehl Family together 5 armbånd i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

ByBiehl Family together 5 armbånd i sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller ByBiehl Family together 5 armbånd i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber ByBiehl Family together 5 armbånd i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager ByBiehl Family together 5 armbånd i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx ByBiehl Family together 5 armbånd i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

ByBiehl

EAN

5712187220526