ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd med zirkoner

Et smykke der er lavet fra et af ByBiehl’s mest sjove designs; Jungle Ivy sølv armbånd med zirkoner. Dette armbånd har smukke enkelt og dobbelt blade med zirkoner der funklende. Bladene er ca. 6 mm og dette kvalitets armbånd er 20 cm langt. Du kan også korte det ind til 16 cm. Simpelthen professionel og moderne! Dette armbånd vil være en fantastisk tilføjelse til enhver stil.

DKK kr. 795,00
ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd med zirkoner
5
DKK kr. 795,00
Jungle Vine Sparkle Bracelet Silver
4
DKK kr. 795,00
Bybiehl - Jungle Vine Sparkle armbånd - Sølv
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehlEAN: 5712187231621 Varenummer (SKU): 1030500094880014 Kategori:

ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd med zirkoner

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd med zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd med zirkoner er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd med zirkoner får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd med zirkoner online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd med zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd med zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

ByBiehl

EAN

5712187231621