Tilbud

ByBiehl My Powers forgyldt armbånd med akvamarin

Armbåndet fra ByBiehl My Powers er udført i forgyldt sterlingsølv og dekoreret med en smuk akvamarin-sten. Akvamarin-stenen symboliserer lykke, troskab og godt helbred. Akvamarin-stenen har også en beroligende indflydelse på bæreren og siges at give evigt liv og troskab. Dette forgyldte armbånd er det perfekte tilbehør, der kan bæres hver dag for at nyde godt af de medfølgende egenskaber!

DKK kr. 547,50
kr. 1.095,00
ByBiehl My Powers forgyldt armbånd med akvamarin
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehlEAN: 5712187240401 Varenummer (SKU): 1030500325713730 Kategori:

ByBiehl My Powers forgyldt armbånd med akvamarin

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med ByBiehl My Powers forgyldt armbånd med akvamarin bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

ByBiehl My Powers forgyldt armbånd med akvamarin er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber ByBiehl My Powers forgyldt armbånd med akvamarin får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller ByBiehl My Powers forgyldt armbånd med akvamarin online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager ByBiehl My Powers forgyldt armbånd med akvamarin uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx ByBiehl My Powers forgyldt armbånd med akvamarin. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

ByBiehl

EAN

5712187240401