Bybiehl Scarlett sølv armbånd med glassten og perler

Fra Bybiehl Scarlett serien kommer dette smukke og feminine armbånd i sterling sølv. Det er udsmykket med små glassten i forskellige grønne og røde farver samt 2 mm hvide ferskvandsperler. Armbåndet er 19,5 cm langt og kan indstilles helt ned til 15,5 cm. Dette armbånd er et must-have til enhver kvindes smykkesamling og vil give et elegant touch til ethvert outfit. Det er perfekt som en gave til en speciel person eller som en lidt ekstra luksus til dig selv.

Scarlett Bracelet Pastels Silver
4
Bybiehl Scarlett sølv armbånd med glassten og perler
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehl
EAN: 5712187234226
Varenummer (SKU): 1030500557658364 Kategori:

Bybiehl Scarlett sølv armbånd med glassten og perler

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bybiehl Scarlett sølv armbånd med glassten og perler bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bybiehl Scarlett sølv armbånd med glassten og perler er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Bybiehl Scarlett sølv armbånd med glassten og perler får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bybiehl Scarlett sølv armbånd med glassten og perler online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bybiehl Scarlett sølv armbånd med glassten og perler uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Bybiehl Scarlett sølv armbånd med glassten og perler. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

ByBiehl

EAN

5712187234226