ByBiehl Wave Sparkle Ring i forgyldt med cz, stor

Den flotte Wave ring fra ByBiehl er lavet i forgyldt sterling sølv med en mat overflade. I Zig-zagget på ringens overside sidder der flotte klare cz zirkoner, som skaber et prægtigt glimt. Denne store ring vil helt sikkert fange folks opmærksomhed og er det perfekte valg til enhver begivenhed. Kombiner den med et eksklusivt outfit og se ud som et million dollar. Du vil helt sikkert tiltrække alle øjne med denne elegante og stilfulde ByBiehl Wave Sparkle Ring i forgyldt med cz.

DKK kr. 895,00
ByBiehl Wave Sparkle Ring i forgyldt med cz, stor
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehlEAN: 1207800420208 Varenummer (SKU): 1030500341090200 Kategori:

ByBiehl Wave Sparkle Ring i forgyldt med cz, stor

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med ByBiehl Wave Sparkle Ring i forgyldt med cz, stor bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

ByBiehl Wave Sparkle Ring i forgyldt med cz, stor er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber ByBiehl Wave Sparkle Ring i forgyldt med cz, stor får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller ByBiehl Wave Sparkle Ring i forgyldt med cz, stor online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager ByBiehl Wave Sparkle Ring i forgyldt med cz, stor uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx ByBiehl Wave Sparkle Ring i forgyldt med cz, stor. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

1207800420208