Tilbud

Carre sølv armbånd Chain Gang

Tag et godt kig på dette smukke Carre sølv armbånd fra Chain Gang. Det er et enkelt armbånd i sterling sølv med små aflange led, der er designet til at give et professionelt og stilfuldt look. Armbåndet måler 19 cm, men kan justeres helt ind til 16 cm. Det er et must-have til enhver kvinde med flair for mode og stil. Det smukke design og den glitrende overflade vil bringe dit look til det næste niveau for et diskret, stilfuldt look.

DKK kr. 175,00
kr. 350,00
Carre sølv armbånd Chain Gang
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CarréEAN: 5712526976732 Varenummer (SKU): 1030500355876075 Kategori:

Carre sølv armbånd Chain Gang

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Carre sølv armbånd Chain Gang bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Carre sølv armbånd Chain Gang er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Carre sølv armbånd Chain Gang får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Carre sølv armbånd Chain Gang online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Carre sølv armbånd Chain Gang uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Carre sølv armbånd Chain Gang. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Carré

EAN

5712526976732