Tilbud

Christina Collect – 2-tone stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive

Christina Collect 2-tone stålur er et smukt ur, der har en hvid skive og 2 faste stoppere, der sidder kl. 15 og kl. 21 på urkransen. Dette ur har et elegant design med en læderrem, der er præget med slange, og en lille diamant på urskive. Passer til T-Bar: 16 mm og Topring 32 mm, så du kan finde det ur, der passer til dit outfit. Christina Collect 2-tone stålur er et professionelt design, der vil tilføje et strejf af stil til dit hverdagslook.

DKK kr. 1.075,50
kr. 1.195,00
Christina Collect - 2-tone stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive
5
DKK kr. 1.195,00
Christina collect bicolour armbåndsur med 1 diamant, sort rem
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708258006007 Varenummer (SKU): 6942301416990343 Kategori:

Christina Collect – 2-tone stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – 2-tone stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – 2-tone stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Christina Collect – 2-tone stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Christina Collect – 2-tone stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – 2-tone stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Christina Collect – 2-tone stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708258006007