Tilbud

Christina Collect – Butterfly friend charm i forgyldt sølv

Christina Collect – Butterfly Friend Charm i forgyldt sølv er et smukt design fra Christina Collect. Charmen forestiller en elegant sommerfugl med 3 kubiske zirkoniaer i hvid, rød og pink. Dette charm er en uimodståelig tilføjelse til dit Christina armbånd og vil helt sikkert skabe et smukt udtryk. Charmen er lavet af højkvalitets sterlingsølv, der er forgyldt med 24 karat guld og med et slankt design. Træd ud af mængden med Christina Collects Butterfly Friend Charm i forgyldt sølv og slip kreativiteten løs!

DKK kr. 269,10
kr. 299,00
Christina Collect - Butterfly friend charm i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708258009367 Varenummer (SKU): 6942300013206822 Kategorier: ,

Christina Collect – Butterfly friend charm i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Butterfly friend charm i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – Butterfly friend charm i forgyldt sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Christina Collect – Butterfly friend charm i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Christina Collect – Butterfly friend charm i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – Butterfly friend charm i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Christina Collect – Butterfly friend charm i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708258009367