Tilbud

Christina Collect – EXPERIENCE double rosaforgyldt charm til læderarmbånd

Gør dit armbånd ekstra specielt med denne glitrende rosaforgyldte Double Charm fra Christina Jewelry and Watches. Fra den enkle overflade til det hammerslåede design, dette charm vil give et luksuriøst og unikt udseende til dit læderarmbånd fra Christina Collect. Dobbelte slags, så du kan gå to strenge igennem for at holde armbåndet sammen. Gør dit enestående udseende med denne lækre charm, og lad det være din nye favorit til at pynte dit look.

DKK kr. 399,20
kr. 499,00
Christina - EXPERIENCE DOUBLE CHARM - rosaforgyldt sølv - charm - 630-R206
DKK kr. 449,10
kr. 499,00
Christina Collect - EXPERIENCE double rosaforgyldt charm til læderarmbånd
5
DKK kr. 499,00
Christina Charm til læderarmbånd Experience Double Charm i rosaforgyldt
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257995968 Varenummer (SKU): 6942300449055477 Kategorier: , ,

Christina Collect – EXPERIENCE double rosaforgyldt charm til læderarmbånd

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – EXPERIENCE double rosaforgyldt charm til læderarmbånd bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – EXPERIENCE double rosaforgyldt charm til læderarmbånd er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Christina Collect – EXPERIENCE double rosaforgyldt charm til læderarmbånd får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Collect – EXPERIENCE double rosaforgyldt charm til læderarmbånd online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect – EXPERIENCE double rosaforgyldt charm til læderarmbånd uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Christina Collect – EXPERIENCE double rosaforgyldt charm til læderarmbånd. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257995968