Tilbud

Christina Collect forgyldt charms – Secret Love

(Dansk): Christina-Sølvarmbånd + Charms produktnavn: Christina Collect forgyldte charms – Secret Love produktbeskrivelse: Christina Watches Collect serie har forgyldt charm med topaz sten “Secret Love”. Alle charms fra Christina Collect er lavet med ægte ædelsten, så du får en smuk smykkeoplevelse. Læs mere om det fantastiske Christina Collect univers ved at klikke her. Alle Christina Collect charms er også kompatible med det populære Kranz i tone: Professional.

DKK kr. 359,20
kr. 449,00
Christina - Secret Love - forgyldt sølv charm - 630-G74
DKK kr. 404,10
kr. 449,00
Christina Collect forgyldt charms - Secret Love
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257632672 Varenummer (SKU): 6942300989724861 Kategorier: ,

Christina Collect forgyldt charms – Secret Love

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect forgyldt charms – Secret Love bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect forgyldt charms – Secret Love er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Christina Collect forgyldt charms – Secret Love får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect forgyldt charms – Secret Love online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect forgyldt charms – Secret Love uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Christina Collect forgyldt charms – Secret Love. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257632672