Tilbud

Christina Collect forgyldt charms – Sparkling Universe**

Christina Ure Collect serien – Forgyldt Charm med topaz sten “Sparkling Universe”. Alle charms fra Christina Collect er lavet af ægte ædelsten, hvilket gør dem til det perfekte smykke til enhver lejlighed og stil. Læs mere om det fantastiske Christina Collect univers – KLIK HER. Alle Christina Collect charms passer perfekt til det sølvarmbånd, så du kan skabe et unikt look, der fuldender din stil. Tag ud og oplev det glitrende univers af Christina Collect.

DKK kr. 519,60
kr. 1.299,00
Christina Collect forgyldt charms - Sparkling Universe**
5
DKK kr. 1.039,20
kr. 1.299,00
Christina - Sparkling Universe - forgyldt sølv charm - 630-G82
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257632917 Varenummer (SKU): 6942300989724892 Kategorier: ,

Christina Collect forgyldt charms – Sparkling Universe**

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect forgyldt charms – Sparkling Universe** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect forgyldt charms – Sparkling Universe** er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Christina Collect forgyldt charms – Sparkling Universe** får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Collect forgyldt charms – Sparkling Universe** online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect forgyldt charms – Sparkling Universe** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Christina Collect forgyldt charms – Sparkling Universe**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257632917