Tilbud

Christina Collect – Forgyldt dobbel charm MILLION LOVE

Nyd det særlige design af Christina Collect – Forgyldt Dobbel Charm MILLION LOVE, et smukt og klassisk armbånd fra Christina Jewelry and Watches. Med sine to forgyldte sølv hjerter skaber dette charm et stilfuldt og unikt look. Million er et dobbel charm, som gør det muligt at have to strenger igennem, så armbåndet holdes samlet. Brug det til at forbedre dit professionelle, danske look.

DKK kr. 319,20
kr. 399,00
Christina - Million Love double charm - forgyldt sølv charm - 630-G85
DKK kr. 359,10
kr. 399,00
Christina Collect - Forgyldt dobbel charm MILLION LOVE
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257667421 Varenummer (SKU): 6942300989724895 Kategorier: ,

Christina Collect – Forgyldt dobbel charm MILLION LOVE

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Forgyldt dobbel charm MILLION LOVE bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – Forgyldt dobbel charm MILLION LOVE er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Christina Collect – Forgyldt dobbel charm MILLION LOVE får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Collect – Forgyldt dobbel charm MILLION LOVE online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – Forgyldt dobbel charm MILLION LOVE uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Christina Collect – Forgyldt dobbel charm MILLION LOVE. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5708257667421