Tilbud

Christina Collect forgyldt sølv charms – Twist**

Christina Collect serien bringer et smukt twist til det sølvarmbånd, du elsker. Optag Christina Collect Twist forgyldt sølv charm med en charmerende twisted kugle. Alle charms er modificerede med 18 karat guld og passer også til det populære Kranz og Ziegler sølvarmbånd. Uanset om du er på jagt efter en særlig gave til en kærlig, eller ønsker at starte din egen samling, så er dette et must-have til enhver ægte fans af Christina Collect. Gå på opdagelse i vores store udvalg af smukke charms og komponer dit eget unikke smykke. Læs mere om det fantastiske Christina Collect univers – KLIK HER.

DKK kr. 199,60
kr. 499,00
Christina Collect forgyldt sølv charms - Twist**
5
DKK kr. 399,20
kr. 499,00
Christina - Twist - forgyldt sølv charm - 630-G28
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257630487 Varenummer (SKU): 6942300989724700 Kategorier: ,

Christina Collect forgyldt sølv charms – Twist**

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect forgyldt sølv charms – Twist** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect forgyldt sølv charms – Twist** er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina Collect forgyldt sølv charms – Twist** får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect forgyldt sølv charms – Twist** online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect forgyldt sølv charms – Twist** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Christina Collect forgyldt sølv charms – Twist**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5708257630487