Tilbud

Christina Collect – HAPPY FAMILY charm i sølv til læderarmbånd**

Sølv charm fra Christina Jewelry and Watches, HAPPY FAMILY, til læderarmbånd – perfekt til udtryk af familieværdier. Charmen har 4 personer på forsiden og ‘Family’ stående på bagsiden. Kombinér det med andre charms i sølv eller forgyldt sølv for et personligt look. Fra Christina Collect, det perfekte tilbehør til at fuldende et unikt look og et personligt udtryk.

DKK kr. 149,50
kr. 299,00
Christina Collect - HAPPY FAMILY charm i sølv til læderarmbånd**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257994978 Varenummer (SKU): 6942300911467181 Kategorier: ,

Christina Collect – HAPPY FAMILY charm i sølv til læderarmbånd**

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – HAPPY FAMILY charm i sølv til læderarmbånd** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect – HAPPY FAMILY charm i sølv til læderarmbånd** er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Christina Collect – HAPPY FAMILY charm i sølv til læderarmbånd** får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Christina Collect – HAPPY FAMILY charm i sølv til læderarmbånd** online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – HAPPY FAMILY charm i sølv til læderarmbånd** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Christina Collect – HAPPY FAMILY charm i sølv til læderarmbånd**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5708257994978