Tilbud

Christina Collect – Marguerite charm i sølv til læderarmbånd 13 mm.

Introducer Christina Collect Marguerite Charm i sølv til læderarmbånd 13 mm. Charmen er skabt af sølv med hvid emalje og et fint detaljeret center i blomsten. De mange charms fra Christina Watches leverer et æstetisk smukt og unikt udtryk. Pynt dit læderarmbånd med denne charm for at få et fantastisk og professionelt look.

DKK kr. 339,00
kr. 399,00
Christina Collect - Marguerite charm i sølv til læderarmbånd 13 mm.
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708258014149 Varenummer (SKU): 6942301068008647 Kategorier: ,

Christina Collect – Marguerite charm i sølv til læderarmbånd 13 mm.

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Marguerite charm i sølv til læderarmbånd 13 mm. bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect – Marguerite charm i sølv til læderarmbånd 13 mm. er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Christina Collect – Marguerite charm i sølv til læderarmbånd 13 mm. får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Christina Collect – Marguerite charm i sølv til læderarmbånd 13 mm. online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect – Marguerite charm i sølv til læderarmbånd 13 mm. uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Christina Collect – Marguerite charm i sølv til læderarmbånd 13 mm.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5708258014149