Tilbud

Christina Collect – MARGUERITE SOUL forgyldt charm

Introducer det eksklusive og stilsikre MARGUERITE SOUL forgyldt charm fra Christina Jewelry and Watches. Charmet er smykket med 9 ægte topaser og et sølvhåndværk med klassiske marguerit blomster. Giv dit Christina Collect sølvarmbånd et personligt præg ved at kombinere det med dette charm og andre forgyldte charms. Kombinationen af ​​ægte topaser og forgyldt sølv giver et chic og sofistikeret look. Der er ingen bedre måde at udtrykke sin personlige stil end med MARGUERITE SOUL forgyldt charm fra Christina Jewelry and Watches.

DKK kr. 479,20
kr. 599,00
Christina - Marguerite Soul - forgyldt sølv charm - 630-G168
DKK kr. 539,10
kr. 599,00
Christina Collect - MARGUERITE SOUL forgyldt charm
5
DKK kr. 599,00
Christina Charm til læderarmbånd Marguerite Soul i forgyldt med 9 topaser
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257988083 Varenummer (SKU): 6942300448659281 Kategorier: ,

Christina Collect – MARGUERITE SOUL forgyldt charm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – MARGUERITE SOUL forgyldt charm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – MARGUERITE SOUL forgyldt charm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Christina Collect – MARGUERITE SOUL forgyldt charm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Collect – MARGUERITE SOUL forgyldt charm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect – MARGUERITE SOUL forgyldt charm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Christina Collect – MARGUERITE SOUL forgyldt charm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257988083