Tilbud

Christina Collect – MEMORIES sølv charm til læderarmbånd

MEMORIES fra Christina Jewelry and Watches er en fascinerende charm i sølv, der afføder glæde og minder. Charmen er designet med et udsmykket hjerte sammen med et sæt sorte håndaftryk i emalje. Denne charm er et perfekt supplement for enhver der elsker smykker. Tag den med dit foretrukne læderarmbånd fra Christina Collect og kombiner den med andre af dine yndlingscharms. Oplev charmen ved MEMORIES og skab smukke minder med dette sølvarmbånd.

DKK kr. 199,20
kr. 249,00
Christina - MEMORIES - sølv - charm - 630-S215
DKK kr. 224,10
kr. 249,00
Christina Collect - MEMORIES sølv charm til læderarmbånd
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257995630 Varenummer (SKU): 6942300449091446 Kategorier: ,

Christina Collect – MEMORIES sølv charm til læderarmbånd

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – MEMORIES sølv charm til læderarmbånd bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect – MEMORIES sølv charm til læderarmbånd er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Christina Collect – MEMORIES sølv charm til læderarmbånd får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Collect – MEMORIES sølv charm til læderarmbånd online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – MEMORIES sølv charm til læderarmbånd uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Christina Collect – MEMORIES sølv charm til læderarmbånd. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5708257995630