Tilbud

Christina Collect – Mother charm i forgyldt sølv

Med det smukke Mother charm i forgyldt sterlingsølv fra Christina Collect kan du opgradere dit armbånd med et personligt touch. Charmet er dekoreret med pink turmalin og teksten ‘mor’ og ‘love you’ som en hilsen til dine kære. Kombiner det med et Christina sølvarmbånd og du har et smukt look klar til enhver lejlighed. OBS: Dette charm er i den professionelle danske sprogtone.

DKK kr. 359,20
kr. 449,00
Christina Jewelry & Watches - Mother
DKK kr. 404,10
kr. 449,00
Christina Collect - Mother charm i forgyldt sølv
5
DKK kr. 449,00
Christina Jewelry Mother forgyldt charm til læderarmbånd
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708258009381 Varenummer (SKU): 6942300013206823 Kategorier: ,

Christina Collect – Mother charm i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Mother charm i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – Mother charm i forgyldt sølv er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Christina Collect – Mother charm i forgyldt sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Collect – Mother charm i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – Mother charm i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Christina Collect – Mother charm i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708258009381