Tilbud

Christina Collect – MOTHER & CHILD LOVE charm i rosaforgyldt sølv**

DKK kr. 315,00
kr. 449,00
Christina Collect - MOTHER & CHILD LOVE charm i rosaforgyldt sølv**
5
DKK kr. 359,20
kr. 449,00
Christina - MOTHER & CHILD LOVE - rosaforgyldt sølv - charm - 630-R166
DKK kr. 449,00
Christina Charm til læderarmbånd Mother & Child i rosaforgyldt med 1 topas
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257995807 Varenummer (SKU): 6942300449054586 Kategorier: , ,

Christina Collect – MOTHER & CHILD LOVE charm i rosaforgyldt sølv**

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – MOTHER & CHILD LOVE charm i rosaforgyldt sølv** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – MOTHER & CHILD LOVE charm i rosaforgyldt sølv** er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Christina Collect – MOTHER & CHILD LOVE charm i rosaforgyldt sølv** får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Christina Collect – MOTHER & CHILD LOVE charm i rosaforgyldt sølv** online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – MOTHER & CHILD LOVE charm i rosaforgyldt sølv** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Christina Collect – MOTHER & CHILD LOVE charm i rosaforgyldt sølv**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257995807