Tilbud

Christina Collect – Mother Child True Love charm i sølv

Smukt Mother Child True Love charm i sterlingsølv fra Christina Collect. Dette charm har to sammenhængende hjerter, der er besat med 6 kubiske zirkonia, der vil give det perfekte look til dit Christina armbånd. Dette charm passer perfekt sammen med Christina Collect sølvarmbåndet, og vil være et smukt symbol på dyrebare øjeblikke og uendelig kærlighed. Dette charm er smukt og holdbart, og vil være et stykke du vil nyde for evigt.

DKK kr. 239,20
kr. 299,00
Christina Jewelry & Watches - Mother Child True Love
DKK kr. 269,10
kr. 299,00
Christina Collect - Mother Child True Love charm i sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708258009237 Varenummer (SKU): 6942300013638037 Kategori:

Christina Collect – Mother Child True Love charm i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Mother Child True Love charm i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – Mother Child True Love charm i sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Christina Collect – Mother Child True Love charm i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect – Mother Child True Love charm i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect – Mother Child True Love charm i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Christina Collect – Mother Child True Love charm i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708258009237