Tilbud

Christina Collect – MOVEMENT sort sølv charm til læderarmbånd**

(Dansk): Funklende og smukt charm i sort sølv fra Christina Jewelry and Watches. Den forstiller to ringe der er sat sammen. Brug charmen med dit yndlings læderarmbånd fra Christina Collect og kombinér det med andre charms i forgyldt, for et eksklusivt look.

DKK kr. 199,50
kr. 399,00
Christina Collect - MOVEMENT sort sølv charm til læderarmbånd**
5
DKK kr. 319,20
kr. 399,00
Christina - MOVEMENT - sort rhodineret sølv - charm - 630-B192
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257995890 Varenummer (SKU): 6942300448479689 Kategorier: , ,

Christina Collect – MOVEMENT sort sølv charm til læderarmbånd**

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – MOVEMENT sort sølv charm til læderarmbånd** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – MOVEMENT sort sølv charm til læderarmbånd** er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Christina Collect – MOVEMENT sort sølv charm til læderarmbånd** får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect – MOVEMENT sort sølv charm til læderarmbånd** online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – MOVEMENT sort sølv charm til læderarmbånd** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Christina Collect – MOVEMENT sort sølv charm til læderarmbånd**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257995890