Tilbud

Christina Collect – One in a Million charm i sølv

Smukt One in a Million charm i sterlingsølv fra Christina Collect. Dette fine hjertecharm har teksten “One in a Million” på den ene side og er dekoreret med 19 hvide kubiske zirkonia på den anden side. Dette charm er perfekt til ethvert Christina armbånd og giver det et professionelt udseende.

DKK kr. 179,60
kr. 449,00
Christina Jewelry & Watches - One in a Million
DKK kr. 404,10
kr. 449,00
Christina Collect - One in a Million charm i sølv
5
DKK kr. 449,00
Christina Jewelry One in a Million sølv charm til læderarmbånd
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708258009312 Varenummer (SKU): 6942300013638064 Kategori:

Christina Collect – One in a Million charm i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – One in a Million charm i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – One in a Million charm i sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina Collect – One in a Million charm i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect – One in a Million charm i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect – One in a Million charm i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Christina Collect – One in a Million charm i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708258009312