Tilbud

Christina Collect – Rosa forgyldt charm BALANCE **

Giv dit look personlighed med denne smukke Charm fra Christina Jewelry and Watches. Det rosa forgyldte sølvarmbånd med ægte topaser er det perfekte tillæg til dit yndlingsarmbånd fra Christina Collect. Udstrål balance og harmoni med denne feminin og funklende accent. Style den med andre rosa forgyldte charme og skab et unikt udtryk, der reflekterer din personlighed.

DKK kr. 245,00
kr. 349,00
Christina Collect - Rosa forgyldt charm BALANCE **
5
DKK kr. 279,20
kr. 349,00
Christina - Balance rose - forgyldt sølv charm - 630-R93
DKK kr. 349,00
Christina Charm til læderarmbånd Balance i rosa forgyldt
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257983415 Varenummer (SKU): 6942300989736905 Kategorier: , ,

Christina Collect – Rosa forgyldt charm BALANCE **

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Rosa forgyldt charm BALANCE ** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – Rosa forgyldt charm BALANCE ** er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina Collect – Rosa forgyldt charm BALANCE ** får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect – Rosa forgyldt charm BALANCE ** online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – Rosa forgyldt charm BALANCE ** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Christina Collect – Rosa forgyldt charm BALANCE **. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257983415