Tilbud

Christina Collect Rosa forgyldt charms – Champagne Love**

Christina Ure Collect serien Rosa forgyldt charm med topaz sten “Champagne Love” er en smuk og eksklusiv tilføjelse til dit Christina Sølvarmbånd. Alle Charms fra Christina Collect er håndlavede og lavet af ægte ædelsten. Giv dit armbånd et luksuriøst og unikt udtryk med denne smukke charm. Læs mere om det fantastiske Christina Collect univers og find inspiration til dine næste kombinationer – KLIK HER.

DKK kr. 299,50
kr. 599,00
Christina Collect Rosa forgyldt charms - Champagne Love**
5
DKK kr. 479,20
kr. 599,00
Christina - Champagne Love rose - forgyldt sølv charm - 630-R81
DKK kr. 599,00
Christina Charm til læderarmbånd Champagne Love i rosa forgyldt
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257983378 Varenummer (SKU): 6942300989736870 Kategorier: , ,

Christina Collect Rosa forgyldt charms – Champagne Love**

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect Rosa forgyldt charms – Champagne Love** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect Rosa forgyldt charms – Champagne Love** er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina Collect Rosa forgyldt charms – Champagne Love** får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Christina Collect Rosa forgyldt charms – Champagne Love** online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect Rosa forgyldt charms – Champagne Love** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Christina Collect Rosa forgyldt charms – Champagne Love**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257983378