Tilbud

Christina Collect – Sølv charm SPARKLING HARMONY**

Grib kvalitetsarmbåndet fra Christina Collect og giv det et personligt præg med charmen SPARKLING HARMONY. Charmen er lavet af sølv og har tre cirkler. Den midterste cirkel har en rå overflade, der giver et kontrastfuldt look. Dette er det perfekte tilbehør til et armbånd fra Christina Collect, og gør det personligt og unikt. Gør det til dit eget og skab et glimtende, harmonisk look!

DKK kr. 159,60
kr. 399,00
Christina Collect - Sølv charm SPARKLING HARMONY**
5
DKK kr. 319,00
kr. 399,00
Christina - Sparkling Harmony - sølv charm - 630-S94
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257667629 Varenummer (SKU): 6942300989737995 Kategorier: ,

Christina Collect – Sølv charm SPARKLING HARMONY**

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Sølv charm SPARKLING HARMONY** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect – Sølv charm SPARKLING HARMONY** er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Christina Collect – Sølv charm SPARKLING HARMONY** får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Christina Collect – Sølv charm SPARKLING HARMONY** online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – Sølv charm SPARKLING HARMONY** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Christina Collect – Sølv charm SPARKLING HARMONY**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5708257667629