Tilbud

Christina Collect sølv charms – Fisken

Sølvarmbåndet fra Christina. Bliv klar til sommeren med det smukke sølvarmbånd med den charmerende Fisken stjernetegns-charm. Christina Collect sølv charm med Fisken er lavet af ægte ædle metal med ægte topas. Designet er skabt for at bringe glæde og lykke til de, der bærer det. Dette charm kan bruges sammen med Christina sølvarmbånd, for at skabe et unikt look. Kom i gang med at samle og skabe din helt egen personlige samling med Christina Collect sølv charms.

DKK kr. 359,10
kr. 399,00
Christina Collect sølv charms - Fisken
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257632337 Varenummer (SKU): 6942301935265898 Kategori:

Christina Collect sølv charms – Fisken

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect sølv charms – Fisken bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect sølv charms – Fisken er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Christina Collect sølv charms – Fisken får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Collect sølv charms – Fisken online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect sølv charms – Fisken uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Christina Collect sølv charms – Fisken. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5708257632337