Tilbud

Christina Collect sølv charms – Forever and ever

Christina Ure Collect serie Charm i sølv med topaz sten “Forever and ever”. Alle Charms fra Christina Collect er fremstillet med ægte ædelsten, der giver det smukke og autentiske look. Gå på opdagelse i det fascinerende univers af Christina Collect og find dit yndlingscharm. Det er perfekt at samle på og tilføje til dit eksisterende sølvarmbånd. Få det unikke og personlige look med dine egne charms fra Christina Collect. Læs mere om det fantastiske Christina Collect univers – klik her og find din yndlingscharm.

DKK kr. 399,20
kr. 499,00
Christina - Forever and Ever - sølv charm - 630-S78
DKK kr. 449,10
kr. 499,00
Christina Collect sølv charms - Forever and ever
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257632788 Varenummer (SKU): 6942300989737933 Kategorier: ,

Christina Collect sølv charms – Forever and ever

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect sølv charms – Forever and ever bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect sølv charms – Forever and ever er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Christina Collect sølv charms – Forever and ever får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Collect sølv charms – Forever and ever online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect sølv charms – Forever and ever uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Christina Collect sølv charms – Forever and ever. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257632788