Tilbud

Christina Collect sølv charms – Hvid lille perle dream

Christina Collect-serien af sølv charms er konstrueret med stor tidsløs elegance af ægte sølv. Denne charm er udsmykket med en lille ægte hvid ferskvandsperle drop, der bringer liv og glans til dit armbånd. Alle Charms til Christina Collect armbånd er lavet af ægte ædelsten for at sikre den bedst mulige kvalitet. Alle sølv charms fra Christina Collect er lavet af Rhodineret Sterling sølv, der er behandlet for at sikre, at krystallerne er sikre og holdbare. Oplev magien ved Christina Collect og se, hvordan ægte sølv charms kan omforme dit armbånd til en magisk form.

DKK kr. 335,75
kr. 395,00
Christina Collect sølv charms - Hvid lille perle dream
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & Watches
EAN: 5708257610410
Varenummer (SKU): 6942300036493830 Kategorier: ,

Christina Collect sølv charms – Hvid lille perle dream

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect sølv charms – Hvid lille perle dream bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect sølv charms – Hvid lille perle dream er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Christina Collect sølv charms – Hvid lille perle dream får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Collect sølv charms – Hvid lille perle dream online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect sølv charms – Hvid lille perle dream uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Christina Collect sølv charms – Hvid lille perle dream. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257610410