Tilbud

Christina Collect sølv charms – Mother and Child

Christina Collect sølvarmbånd med Charms er det perfekte værktøj til at tilføje et personligt præg til dit outfit. Det flotte armbånd er fremstillet af et smukt sølvarmbånd, der er indlagt med ægte ædelsten, og fungerer som et sikkert ophæng for Charms. Dette sæt indeholder et “Mother and Child” charm i sølv med hjerter, hvilket er det perfekte valg for enhver kvinde, der søger efter et smukt smykke designet til at udtrykke hendes kærlighed og stærke bånd til sine børn. Det flotte sølvarmbånd er velegnet til enhver lejlighed, og er en perfekt gaveide til enhver kvinde, der vil have et personligt touch til sit udseende.

DKK kr. 159,20
kr. 199,00
Christina - Mother & Child - sølv charm - 630-S68
DKK kr. 179,10
kr. 199,00
Christina Collect sølv charms - Mother and Child
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257632511 Varenummer (SKU): 6942300989737900 Kategorier: ,

Christina Collect sølv charms – Mother and Child

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect sølv charms – Mother and Child bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect sølv charms – Mother and Child er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Christina Collect sølv charms – Mother and Child får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect sølv charms – Mother and Child online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect sølv charms – Mother and Child uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Christina Collect sølv charms – Mother and Child. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257632511