Tilbud

Christina Collect sølv charms – Stenbukken

Christina Armbånd + Charms samling – Stenbukken Christina Armbånd + Charms samlingen er designet specielt til at samle øjeblikke i tid. Denne charm fra samlingen er udformet som et stenbukken stjernetegn, som er fra december 22nd til januar 20th. Charmen er lavet af sølv og er udsmykket med en ægte garnet. Alle Charms fra Christina Collect er med ægte ædelsten og passer til alle armbånd fra Christina Collect. Giv nogen du holder af et specielt øjeblik med dette charm fra Christina Collect.

DKK kr. 319,20
kr. 399,00
Christina - Stjernetegn stenbukken - sølv charm - 630-S67-12
DKK kr. 359,10
kr. 399,00
Christina Collect sølv charms - Stenbukken
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257632313 Varenummer (SKU): 6942301586748859 Kategorier: ,

Christina Collect sølv charms – Stenbukken

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect sølv charms – Stenbukken bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect sølv charms – Stenbukken er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Christina Collect sølv charms – Stenbukken får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Collect sølv charms – Stenbukken online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect sølv charms – Stenbukken uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Christina Collect sølv charms – Stenbukken. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257632313