Tilbud

Christina Collect sølv charms – Twist**

Christina Collect sølv charms med den specielle “Twist” kugle. Alle charms er konstrueret af rhodineret sterling sølv. Udforsk det fantastiske Christina Collect univers ved at klikke her. Alle Christina Collect charms passer også til Kranz and Z in the tone: Professional.

DKK kr. 159,60
kr. 399,00
Christina Collect sølv charms - Twist**
5
DKK kr. 319,20
kr. 399,00
Christina - Twist - sølv charm - 630-S28
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257630470 Varenummer (SKU): 6942300989737768 Kategorier: ,

Christina Collect sølv charms – Twist**

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect sølv charms – Twist** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect sølv charms – Twist** er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina Collect sølv charms – Twist** får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Christina Collect sølv charms – Twist** online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect sølv charms – Twist** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Christina Collect sølv charms – Twist**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5708257630470