Tilbud

Christina Collect sølv charms – Tyren

Gør dit udseende endnu mere unikt med Christina Collect sølv charms – Tyren! Dette charm har et ægte rosakvarts, der stråler som en stjerne, når du bærer det med dit Christina – Sølvarmbånd. Charmsene fra Christina Collect er lavet af ægte ædelstene, der giver dig en professionelt udseende, og de passer perfekt til dit sølvarmbånd. Med dette charm har du kombineret tyrens symbol på styrke og tapperhed, der passer til dit stærke og smukke udseende. Vis din personlighed og styrke med dette Christina Collect sølv charm.

DKK kr. 319,20
kr. 399,00
Christina - Stjernetegn tyren - sølv charm - 630-S67-4
DKK kr. 359,10
kr. 399,00
Christina Collect sølv charms - Tyren
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257632375 Varenummer (SKU): 6942301935265900 Kategorier: ,

Christina Collect sølv charms – Tyren

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect sølv charms – Tyren bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect sølv charms – Tyren er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina Collect sølv charms – Tyren får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Christina Collect sølv charms – Tyren online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect sølv charms – Tyren uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Christina Collect sølv charms – Tyren. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257632375