Tilbud

Christina Collect sort charms – Double Charm med safirer

Christina Collect sort charms – Double Charm med safirer Nyd den klassiske elegance af Christina Collect sort charms – Double Charm med 6 ægte safirer. Alle charms fra denne serie er fremstillet med ægte ædelsten, der giver dem en smuk glans. De passer også til det kendte Kranz og Ziegler smykkesæt, så du kan skabe et stilfuldt og unikt look. Oplev de eksklusive smykker fra Christina Collect og oplev den eksklusive følelse af kvalitet og elegance. Dette dobbelte charm med 6 ægte safirer vil udgøre et elegant smykkesæt, der vil blive værdsat i mange år frem. Giv dig selv eller en du holder af en luksusgave, der vil få et smil på læben.

DKK kr. 559,20
kr. 699,00
Christina - Double Charm safir - sort rhodineret sølv charm - 630-B13White
DKK kr. 629,10
kr. 699,00
Christina Collect sort charms - Double Charm med safirer
5
DKK kr. 699,00
Christina Charm til læderarmbånd Double Charm i sort sølv med safirer
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257632153 Varenummer (SKU): 6942300989719217 Kategorier: ,

Christina Collect sort charms – Double Charm med safirer

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect sort charms – Double Charm med safirer bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect sort charms – Double Charm med safirer er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Christina Collect sort charms – Double Charm med safirer får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Collect sort charms – Double Charm med safirer online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect sort charms – Double Charm med safirer uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Christina Collect sort charms – Double Charm med safirer. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257632153