Tilbud

Christina Collect sort charms – Double Charm

Gør et statement med dette lækre double charm fra Christina Collect serien. Dette charm er lavet i sølv og har ægte ædelsten. Det er et fantastisk tilbehør til dit Christina sølvarmbånd og giver et unikt look. Gå på opdagelse i Christina Collect universet og find de perfekte charms, der passer til dit sølvarmbånd og dit look.

DKK kr. 239,20
kr. 299,00
Christina - Double Charms basic - sort rhodineret sølv charm - 630-B12
DKK kr. 269,10
kr. 299,00
Christina Collect sort charms - Double Charm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257632146 Varenummer (SKU): 6942300989719216 Kategorier: ,

Christina Collect sort charms – Double Charm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect sort charms – Double Charm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect sort charms – Double Charm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Christina Collect sort charms – Double Charm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Collect sort charms – Double Charm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect sort charms – Double Charm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Christina Collect sort charms – Double Charm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257632146