Tilbud

Christina Collect – Sort rhodineret sølv charm REAL HARMONY**

Gør et statement med denne eksklusive sort rhodinerede sølv charm fra Christina Jewelry and Watches – REAL HARMONY. Med fem funklende hvide ægte topaser, der både lyser og glimter, er denne charm et must-have til enhver lejlighed. Bær den alene på dit læder armbånd fra Christina Collect, eller sæt den sammen med andre charms for et unikt look. Giv dit outfit et seriøst touch med dette smukke smykke, der vil komplimentere enhver stil.

DKK kr. 280,00
kr. 399,00
Christina Collect - Sort rhodineret sølv charm REAL HARMONY**
5
DKK kr. 319,20
kr. 399,00
Christina - Real Harmony - sort rhodineret sølv charm - 630-B89
DKK kr. 399,00
Christina Charm til læderarmbånd Real Harmony i sort sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257982791 Varenummer (SKU): 6942300989719454 Kategorier: , ,

Christina Collect – Sort rhodineret sølv charm REAL HARMONY**

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Sort rhodineret sølv charm REAL HARMONY** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect – Sort rhodineret sølv charm REAL HARMONY** er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina Collect – Sort rhodineret sølv charm REAL HARMONY** får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect – Sort rhodineret sølv charm REAL HARMONY** online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect – Sort rhodineret sølv charm REAL HARMONY** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Christina Collect – Sort rhodineret sølv charm REAL HARMONY**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257982791